Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Sute de pietoni au fost amendaţi de poliţişti


       Peste 700 de pietoni au primit amenzi, în perioada 7-19 mai, pentru că au traversat strada prin locuri nepermise. În același timp, câteva zeci de șoferi grăbiți, care nu au oprit în dreptul zebrelor pentru ca pietonii angajați în traversare să poată trece, au rămas fără permise. Inspectorul Cătălin Manea, din cadrul Poliției Rutiere Vrancea, ne-a precizat că de pe 7 până pe 19 mai, au fost sancționați 713 pietoni care au traversat prin locuri nepermise, iar 67 de șoferi au rămas fără permise de conducere pentru că nu le-au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumurilor. 
 De la începutul anului și până în prima săptămână a acestei luni, atunci când a fost declanșată acțiunea la nivelul județului, pietonii au fost implicați în 15 accidente grave. 5 dintre acestea s-au produs ca urmare a neacordării de prioritate de trecere de către conducătorii de autovehicule. 
 În urma acestora, tot atâtea persoane au fost rănite grav. Alte 10 accidente grave s-au produs din cauza pietonilor, care s-au angajat în traversarea drumurilor prin locuri nepermise și fără să se asigure. Doi oameni au murit și alți 8 au fost răniți grav.   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?