Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Examene de admitere în clasa a V-a la Colegiile „Unirea” şi „Cuza”


   Conducerea Colegiului Național „Unirea” din Focșani a decis să amâne testarea pentru formarea clasei a V-a, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 2 iunie 2013, pentru data de 8 iunie, ora 9.00. Într-o informare publicată pe site-ul oficial al instituției, se arată că această decizie a fost luată „pentru a oferi copiilor posibilitatea de a prelungi sărbătorirea zilei de 1 iunie”. Așadar înscrieri se vor putea face până pe 7 iunie, la secretariatul unității de învățământ. 
   Actele necesare pentru înscrierea în clasa a V-a sunt cerere tip, o copie după certificatul de naștere și dovada achitării taxei de înscriere, care este de 25 lei. Se are în vedere realizarea unei singure clase, dar în cazul în care va exista un număr mare de înscrieri, a fost primit acordul de principiu din partea Inspectoratului Åžcolar Județean pentru înființarea celei de-a doua clase.  
   Înscrieri pentru admiterea copiilor în clasa a V-a se organizează, în paralel, și la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani. Pentru anul școlar 2013-2014 sunt disponibile 60 de locuri. Depunerea cererilor pentru înscrierea la concursul de admitere în clasa a V-a la Colegiul Național „Al.I.Cuza” va continua până pe 31 mai, la ora 13.00. Părinții vor prezenta la înscriere într-un dosar plic cererea de înscriere, copie după certificatul de naștere, copie a carnetului de note și taxa de înscriere, care este de 20 lei. Concursul de admitere se desfășoară la Colegiul Național „Al.I.Cuza” din Focșani pe 2 iunie, la ora 10.00. Elevii vor susține testare la Limba și Literatura Română și Matematică. Pentru a veni în sprijinul elevilor care vor să își continue studiile gimnaziale la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, în zilele de 24 și 31 mai 2013, între orele 12.15 – 13.45, profesorii fac pregătire la disciplina limba și literatura română și la matematică, în vederea susținerii concursului de admitere. Elevii vor fi admiși în ordinea mediilor obținute în urma susținerii testărilor.  

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?