Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Deputatul Roman salută decizia de creştere a venitului minim garantat


   Deputatul PSD de Vrancea, Victor Roman, a salutat decizia Guvernului Ponta de creștere a venitului minim garantat și a alocației de susținere a familiei începând cu data de 1 iulie. Potrivit parlamentarului, această nouă măsură adoptată de Executiv arată că USL transformă în realitate toate promisiunile făcute în campania electorală. 
   Roman a precizat că de când a preluat puterea, în urmă cu un an, Guvernul USL nu face altceva decât să repare nedreptățile și ilegalitățile comise de PDL în aproape 4 ani de guvernare împotriva românilor. „Practic, de când a preluat puterea, Guvernul USL nu face altceva decât să repare nedreptățile și ilegalitățile comise de PDL în 3 ani și jumătate de guvernare împotriva românilor. Guvernul Ponta este cel care a reîntregit salariile bugetarilor, care a dat pensionarilor înapoi banii reținuți abuziv, care a majorat salariul minim pe economie, care a majorat venitul minim garantat și ajutoarele sociale pentru familiile nevoiașe, care a reușit deblocarea fondurilor europene,  blocate de guvernele PDL”, a afirmat deputatul vrâncean. 
   Victor Roman a arătat că măsurile anunțate de guvern vin într-un moment în care se vorbește despre liberalizarea prețului la energie. „Creșterile anunțate de Guvernul USL vin într-un moment în care s-a vorbit din ce în ce mai des de liberalizarea prețului la energie. Încă de la începutul dezbaterii acestui subiect, USL a căutat modalități prin care să fie ajutate familiile nevoiașe”, a spus parlamentarul.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?