Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Top-modelul Eva Herzigova a născut un băieţel


   Top-modelul ceh Eva Herzigova a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băiețel. Bebelușul, care se va numi Edward, este cel de-al treilea copil al celebrului model cu partenerul ei de viață, Gregorio Marsiaj, informează contactmusic.com. Eva Herzigova, în vârstă de 40 de ani, și omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relație din anul 2001. Cei doi au deja doi băieți – George, născut pe 1 iunie 2007, și Philippe, născut pe 13 martie 2011. Eva a fost căsătorită, între anii 1996 și 1998, cu Tico Torres, toboșarul trupei Bon Jovi.
   Eva Herzigova și-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câștigat un concurs de frumusețe organizat la Praga de compania franceză Metropolitan Models. În mai 1994, firma americană Sara Lee a lansat o campanie publicitară bazată pe fotografiile modelului ceh, în urma căreia Eva Herzigova a devenit celebră pe plan mondial, fiind numită „Miss Wonderbra” mult timp după această campanie. Ulterior, Eva Herzigova a semnat contracte importante cu casele Victoria’s Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss și a devenit unul dintre manechinele vedetă ale agenției Elle.
   În prezent, Eva Herzigova este imaginea producătorului de ceasuri de lux elvețian Chopard, iar în 2010 a apărut în campania de promovare a unui parfum lansat de brandul Dolce & Gabbana, alături de alte două modele celebre – Claudia Schiffer și Naomi Campbell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?