Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Pe Strada Triumfului, „apa curge la deal”


   În această săptămână, în cadrul rubricii săptămânale „Monitorul vine pe strada ta!”, am ajuns pe Strada Triumfului din cartierul Obor, în spatele Liceului nr. 3. Un grup de cetățeni de pe această stradă ne-a sesizat că, pe o porțiune din drum, strada a rămas neasfaltată, în urma unor lucrări la sistemul de canalizare, care au fost efectuate la racordul unei case. „Este păcat, că strada este nouă și în urma acestor lucrări au spart, dar nu au mai acoperit așa cum trebuie. În rest, suntem mulțumiți de cum arată strada, nu ne putem plânge”, ne-a spus Petre Mureșan, care locuiește pe Strada Triumfului la numărul 21.
   Un alt cetățean ni s-a plâns de comportamentul necivilizat al unor vecini de pe colțul străzii, care aruncă gunoaiele la poartă. Altă problemă semnalată de oamenii din această zonă este faptul că atunci când plouă torențial, Strada Viilor se inundă și refulează pe Strada Triumfului, din cauză că sistemul de canalizare central, din strada principală, are o capacitate redusă. „Pe strada noastră, apa curge la deal. Să vă explic de ce. Sistemul de canalizare începe de mai sus, din dreptul liceului și se termină aici, la noi, în capătul străzii. În gura de canalizare de aici refulează și apa care vine din Viilor și ne inundă”, ne-a explicat Petre Mureșan.  
   În rest, oamenii sunt mulțumiți că strada este nou asfaltată, sunt trotuare noi, iar  iluminatul public funcționează. „Strada este asfaltată în urmă cu patru ani, când s-a băgat și canalizare, gaze, s-au refăcut trotuarele, suntem mulțumiți”, a spus un alt locuitor de pe această stradă. Pentru că este o zonă cu case, unele țărănești, ne-am simțit mai degrabă la țară decât în mijlocul orașului, dar cu o infrastructură mai bună decât pe alte străzi din centrul municipiului. 
   Dacă vreți să faceți „vedetă” și strada pe care locuiți, vă așteptăm cu reacții, sugestii și propuneri în cadrul rubricii „Monitorul vine pe strada ta!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?