Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Concursul „Prietenie, armonie şi culoare” şi-a desemnat câştigătorii


   Biblioteca Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, jurizarea Concursului Interregional de Artă Plastică și Iconografie „Prietenie, armonie și culoare”. Acesta a fost organizat de Cercul de Pictură-Desen, coordonat de profesoara Adriana  Chelaru și la el au participat, prin intermediul lucrărilor, Cluburile Elevilor din Slănic-Prahova, Tecuci și Motru, Palatele Copiilor din Constanța, Brăila și Pitești, Cercul de Pictură din Liești, județul Galați, Liceul Bănățean Oțelu Roșu, școlile din Nereju, Movilița și Mănăstioara, județul Vrancea, precum și Åžcoala Pungești, județul Vaslui.
   Concursul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni și pe categorii de vârstă, iar juriul, alcătuit din preotul Daniel Merloiu și profesoara Mihaela Cârjan, a evaluat peste 200 de lucrări. La secțiunea „Icoane pe sticlă”, câștigătorii locului I au fost Valentin Marin, din Panciu (clasele I-IV), Cosmin Gâfei, de la Åžcoala Pungești-Vaslui (gimnaziu) și Elena Guță, din Panciu (liceu), iar la „Icoane pe lemn”, Gabriel Gabor, din Liești (clasele I-IV), Adelina Alexe (gimnaziu) și Andreea Tolofeanu (liceu), ambele din Tecuci.
   La „Artă Plastică”, punctajul cel mai mare l-au obți-nut Mihaela Cruceanu, din Panciu (clasele I-IV), Simona Åžuteu, din Prahova (gimnaziu), Elena Guță și Ana Maria Nicanău, ambele din Panciu (liceu).
La „Ouă decorative”, câștigătoarele sunt Izabela Muntianu, din Pungești-Vaslui (clasele I-IV) și Iuliana Iuga, din Movilița (gimnaziu), la Ouă încondeiate, colectivul clasei a IV-a de la Åžcoala Brădăcești-Nereju și Daria Deaconu, din Panciu (gimnaziu), iar la secțiunea „Picturi pe coji de ouă”, locul I a revenit Mihaelei Cruceanu, din Panciu.
   De asemenea, la „Colaje”, premiul I a fost obținut de Adrian Dragu, de la Åžcoala Brădăcești-Nereju și Eusebiu Achitoaie, de la Grădinița Fitionești. Concursul a mai avut și o secțiune rezervată felicitărilor de Paște, la care câștigătorii sunt Elena Seciu (clasele I-IV) și Åžtefania Manolache (gimnaziu), ambele din Movilița, precum și Andreea Măciucă (grădiniță) de la Brădăcești-Nereju.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?