Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Biciclist acroşat de tractor


  Un biciclist din Adjud s-a ales cu mai multe răni după ce a fost acroșat de un tractor. Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la intersecția dintre DN2 E85 cu DN 11A. Potrivit polițiștilor, din primele verificări, a rezultat faptul că în jurul orei 00.15, Petrică B., de 41 de ani, din comuna Arbore, județul Suceava, care se afla la volanul unui autotractor Mercedes, l-a acroșat pe Viorel Mădălin A., de 23 de ani, care se deplasa pe o bicicletă în aceeași direcție de mers, fără a purta însă vestă reflectorizantă. Polițiștii spun că, în urma primelor cercetări efectuate, s-a stabilit că biciclistul a virat stânga fără să se asigure. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
   Cel mai grav eveniment rutier produs pe raza județului Vrancea joi, este cel în care și-a pierdut viața inginerul Dorin Roșca, de 25 de ani. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că inginerul, în timp ce se afla pe un utilaj care efectua marcaje rutiere, s-a dezechilibrat atunci când acesta s-a pus în mișcare și a căzut sub roțile lui. Tânărul a murit pe loc, dar echipajele medicale ajunse la fața locului au declarat decesul după ce l-au resuscitat mai mult timp. Victima executa lucrări de marcaj rutier pe E85. Conducătorul utilajului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
   De asemenea, polițiștii rutieri au depistat o tânără care conducea un moped Aprilia, deși nu poseda permis de conducere. Potrivit informațiilor primite de la oamenii legii, este vorba despre Cosmina Cerasela P., de 24 de ani, din Vizantea Livezi. Pe numele tinerei a fost întocmit dosar penal de cercetare. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?