Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Tânăra a cărei maşină a fost acroşată de o autoutilitară a murit


   Simona Maria D., tânăra de 28 de ani, din județul Galați, implicată într-un accident rutier pe 4 aprilie, produs pe DN 2L, în cartierul Satu Nou din Panciu, a murit săptămâna trecută, după cum ne-au spus cunoscuții ei. Informația a fost confirmată și de polițiștii de la Serviciul Rutier. 
   Tânăra fusese internată în Spitalul „Bagdasar Arseni” din capitală, iar decesul a survenit din cauza rănilor grave pe care le-a suferit în urma accidentului în care a fost implicată fără voia sa. Tragedia s-a produs din vina unui șofer care a călcat pedala de accelerație mai mult decât ar fi trebuit, în condițiile în care partea carosabilă era umedă. Mașina acestuia a ajuns pe sensul opus de mers și a acroșat autoturismul Dacia condus de tânără. 
   Reamintim că pe 4 aprilie, în cartierul Satu Nou din Panciu s-a produs un grav accident de circulație. În urma acestuia, conducătoarea auto a suferit răni grave, iar pasagera din dreapta s-a ales cu răni ușoare. Simona Maria D. a fost transferată la Spitalul „Bagdasar Arseni” din capitală, dar medicii nu au reușit să îi salveze viața. 
   La momentul respectiv, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă. Acum, oamenii legii fac cercetări pentru ucidere din culpă. 

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?