Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Filmele ”Hotel Transilvania” şi ”Lincoln” la Balada


   În acest sfârșit de săptămână, sunteți așteptați la Cinematograful Balada, unde puteți viziona două filme noi, în premieră la Focșani. Sâmbătă și duminică, de la orele 15.00 și 17.00, puteți merge cu toată familia la „Hotel Transilvania” (2012), un film de animație, aventuri și comedie. Pe coloana sonoră veți recunoaște vocile actorilor Adam Sandler, Selena Gomez, Fran Drescher („Dădaca”). Hotel Transilvania este extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot simți în largul lor, fără a fi deranjați de oameni până când… unul își face apariția. Filmul este regizat de Genndy Tartakovsky, autorul serialului de desene animate „Dexter’s Laboratory”.
    De la ora 19.00 este programat filmul biografic, dramă, istoric „Lincoln” (2012), în regia lui Steven Spielberg. Al 16-lea președinte al SUA, Abraham Lincoln, va conduce Nordul spre o mare victorie împotriva Sudului în timpul Războiului Civil American (1861-1865). Lincoln este primul președinte american care a abolit sclavia și a desăvârșit unitatea statelor americane. Bazat pe roma¬ nul biografic a lui Doris Kearns Goodwin „Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln”, filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viață ale lui Lincoln. Filmul a obținut 2 premii și 10 no¬ minalizări Oscar, 6 nominalizări și un premiu Globul de Aur, un premiu și 9 nominalizări BAFTA. Prețul unui bilet la film este 5 lei.
    Åži la Casa de Cultură din Odobești va fi proiectat un film duminică, de la ora 11.00: animația „Croods” (2013). Filmul îi are ca protagoniști, cu vocea, pe Nicolas Cage (Grug), Ryan Reynolds (Guy) și Emma Stone (Eep).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?