Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Lecţie de istorie la Mărăşeşti


   Elevii Åžcolii Gimnaziale din Ruginești au avut ocazia să viziteze orașul Mărășești, un loc încărcat de istorie, în cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun!”. În cadrul unui parteneriat cu Åžcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Mărășești, elevii au participat la Concursul  județean „Carnavalul primăverii”, secțiunea creație artistico-plastică și au vizitat Muzeul veteranului român, din in-cinta Casei de Cultură „Emanoil Petruț” din Mărășești.
   Atât elevii cât și cadrele didactice au fost impresionați de cele văzute, dar mai ales de cei doi veterani de război prezenți, Năstase Poponete și colonelul în rezervă Ion Durnescu. „A fost o adevărată lecție de istorie pentru copii, chiar și pentru noi, cadrele didactice. Ei au promis că vor reveni în muzeu și cu alte ocazii”, a precizat Marinela Apostol, cadru didactic la Åžcoala Gimnazială din Mărășești.
   La această acțiune au participat elevii claselor a IV-a și a VII-a A de la Åžcoala Gimnazială Ruginești, însoțiți de profesoarele Marinela Apostol și Claudia Adăscăliței, alături de elevii clasei a III-a A de la Åžcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” Mărășești, coordonați de Daniela Mihalcea.

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?