Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Dispensar veterinar în flăcări


   Dispensarul veterinar din comuna Nereju și o magazie din apropiere au luat foc sâmbătă după-amiază. Incendiul a fost anunțat la ora 14.55, iar la fața locului au plecat pompierii din cadrul Stației de Pompieri Vidra cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, ei acționând în colaborare cu voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Nereju.
   Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, locotenent Cristina Duță, ne-a precizat că la sosirea la fața locului, incendiul se manifesta la o magazie din lemn, pe o suprafață de 50 metri pătrați, la acoperișul dispensarului veterinar, construit din lemn tot pe o suprafață de 50 metri pătrați, dar și în interiorul clădirii acestuia. Au ars mobilierul din interiorul dispensarului și documente din arhivă. Din primele verificări efectuate de pompieri s-a stabilit că incendiul a fost cauzat de o priză defectă. Clădirea dispensarului veterinar este situată în apropierea primăriei, dar pompierii au localizat flăcările înainte de a se extinde la vecinătăți.
   Tot sâmbătă, pompierii focșăneni au intervenit în comuna Vînători pentru a salva un cal care rămăsese blocat în mâl, în apropierea râului Putna. Animalul a fost scos și predat proprietarului.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?