Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Narcis Ghionea, în locul lui Ioan Dică la CEC Vrancea


   Narcis Ghionea îl va înlocui pe Ioan Dică la conducerea sucursalei județene CEC Bank, au afirmat surse autorizate din mediul bancar. Informațiile au apărut la nivelul mai multor instituții bancare din județ, iar până acum nu au fost confirmate oficial de către persoanele implicate sau de către conducerea CEC Bank. Aseară, reporterii de la „Monitorul de Vrancea” au încercat să obțină un punct de vedere de la directorul Ioan Dică, care însă a susținut că nu are informații despre o asemenea schimbare. „Nu am auzit nimic. O fi vrând el, dar nu e momentul acum. Mai are de așteptat”, a afirmat Ioan Dică, directorul CEC. Deși am încercat să discutăm și cu Narcis Ghionea, acesta nu a putut fi contactat prin telefonul mobil. 
   Narcis Ghionea este fost director adjunct al BCR Vrancea și director pe domeniul corporate în ultimii ani la nivelul instituției bancare după preluarea de către Erste Bank. De formație economist, Narcis este fiul directorului Ion Ghionea, de la Direcția Județeană de Accize și Operațiuni Vamale Vrancea.
   Informațiile despre această schimbare au loc în contextul reorganizării și concedierilor anunțate la BCR. Potrivit Mediafax, președintele băncii Tomas Spurny a anunțat că grupul BCR va disponibiliza 1.600 de salariați și va închide peste 60 de sucursale în următoarele 12 luni, reprezentând 17,5% din totalul angajaților. 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?