Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Lăsat fără 14 mii de euro de o prostituată


  O tânără de 19 ani, din Buhuși, județul Bacău, care își vindea trupul contra cost, este acuzată că i-a furat unui client aproape 14 mii de euro. Bărbatul a fost așa de concentrat asupra partidei de amor, încât nu a observat când fata i-a luat portofelul. 
   Cerasela L. este acuzată de furt, prostituție și fals privind identitatea, într-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. În rechizitoriul prin care s-a finalizat urmărirea penală, se arată că la data de 15 august 2012, fata se afla „la datorie” pe șoseaua de centură a munici-piului Focșani. În jurul orei 17.00, un bărbat s-a arătat interesat de o partidă de amor și au stabilit ca preț suma de 50 de lei. S-au deplasat împreună într-o livadă din zona de nord a municipiului și în timp ce se iubeau, fata i-a sustras, din pantaloni, portofelul în care partea vătămată susține că avea 13.900 de euro. Se pare că suma este confirmată și de învinuită, care a recunoscut că o parte din bani i-a dat mamei sale, cu o alta și-a cumpărat mașină, iar împreună cu prietenul ei și-a cumpărat diferite obiecte electronice, printre care o plasmă și o stație muzicală.
   Procurorii nu au reținut în sarcina tinerei de 19 ani doar fapta de furt. Cerasela va mai fi judecată și pentru prostituție, dar și pentru fals privind identitatea. Anchetatorii susțin că sunt probe care duc la concluzia că în perioada martie-noiembrie 2012, tânăra și-a câștigat principalele mijloace de existență din practicarea prostituției. La data de 22 septembrie 2012, fiind depistată de polițiști, aceasta și-a declinat o altă identitate, ea dând numele surorii sale minore. A fost condusă într-un centru pentru minori, iar ulterior s-a constatat că are 18 ani și poartă alt nume.  

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?