Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Filme de acţiune la Balada


   Iubitorii de film sunt așteptați sâmbătă și duminică la Cinematograful Balada, unde vor rula trei pelicule noi. De la ora 15.00 este programat filmul de acțiune „Cursă fără frâne” (2012). Filmul îl are ca protagonist pe Wilee, cel mai bun dintre curierii-bicicliști, agili și agresivi, ai New York-ului, care are ca ocupații: să se strecoare printre mașinile în viteză, să se ferească de taximetriștii fanatici și să evite opt milioane de pietoni. Acest mesager pe două roți, care e obișnuit să-și riște viața, va trăi ceva și mai grozav în ultima sa cursă, când trebuie să ducă la destinație un plic, în plină oră de vârf. Această ultimă sarcină a zilei se va transforma într-o cursă nebunească între viață și moarte, pe străzile din Manhattan.
   De la ora 17.00, sunteți așteptați la „Django dezlănțuit” (2012), film de aventuri, dramă, western, premiat și nominalizat la Oscar, Globul de Aur și Bafta.  În regia renumitului Quentin Tarantino, filmul îi are în rolurile principale pe Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio și Samuel L. Jackson. Django este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz, un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frații Brittle. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze. Când misiunea lor se încheie cu succes și Django este eliberat, el decide să rămână alături de Schultz și continuă să-i vâneze împreună pe cei mai căutați criminali. Însă scopul final al lui Django este găsirea și eliberarea Boomhildei, soția de care fusese despărțit cu mult timp în urmă.
   De la ora 19.45, puteți urmări „Paradisul spulberat” (2012) acțiune și dramă, care este povestea impresionantă a unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie. Teroarea este însă diminuată de compasiunea, curajul și bunătatea oamenilor, în cele mai negre ore din viețile lor. Prețul unui bilet la film este 5 lei.
Film va fi și duminică, la Casa de Cultură din Odobești, de la ora 11.00: „Starwars. Războiul clonelor”.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?