Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: „Zi de bine“ în Piaţa Unirii


   Voluntarii Asociației „Exploratori pentru Viitor” au fost sâmbătă în Piața Unirii din Focșani, pentru a-i face pe focșăneni să zâmbească, dar și pentru a le oferi materiale informative în legătură cu proiectul „Zi de bine”. Zeci de voluntari au oferit îmbrățișări trecătorilor, în timp ce un grup vocal a susținut un concert de muzică corală, acompaniată de chitară.
   A existat și un punct unde se puteau face donații, unde oamenii au lăsat jucării, haine și cărți. Toate bunurile colectate vor fi oferite, în funcție de nevoi și solicitări, centrelor de bătrâni sau copii. Se speră ca, pe viitor, și copiii nevoiași să poată beneficia de o bibliotecă proprie, grație donațiilor de carte venite din partea oamenilor. Unii focșăneni au revenit de mai multe ori pentru a face donații.
Cei mari au primit în dar cărți, pliante, CD-uri cu muzică creștină și filmul documentar „Necombatantul”, iar cei mici au primit baloane, broșuri și și-au putut vopsi fețele. Acțiunea s-a încheiat cu o vizită la Căminul de Bătrâni din Focșani. Voluntarii Asociației „Exploratori pentru Viitor” le-au oferit bătrânilor câte un pachețel și o vorbă bună. Ei au promis că vor reveni și cu alte ocazii, intenționând să lanseze proiectul „Adoptă un bunic”. „Credem că acțiunea a fost un succes. Am descoperit că este mai ferice să dai decât să primești, că putem să fim buni dacă dorim lucrul acesta”, a precizat Dana Moisoiu, coordonator al Asociației.
   Acțiunea din Piața Unirii s-a desfășurat cu sprijin din partea Primăriei Municipiului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?