Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Ce mai face fostul inspector școlar Bostan?


   Baciul Adi, fost șef pe la Tineret și pe la Sport, e de negăsit. Åži-a schimbat numărul de telefon și doar vreo descindere la Ploscuțeni să-l mai scoată din ungherul unde s-a pitulat. Acuma, nu vă gândiți că i-ar duce cineva dorul pedelistului. Problema e că a lăsat o mare pagubă în urmă, iar instituția pe care a condus-o este acum bună de plată după ce a pierdut un proces cu o firmă, câștigătoare a unei licitații fără sens și mai ales fără bază financiară, via plăcintă.

   Auzirăm la o oarecare întrunire cum că nea contabilu’ de la Primăria Andreiașu are o slăbiciune pentru o anumită licoare cu diverse grade, culori și arome. Cică oamenii din comună se roagă să-l găsească fără licoare, că altfel nu le rezolvă nimic și rămân fără documente.

   Din seria „fost-ai lele cât ai fost”, Bostan, cândva șef cu pretenții de perenitate, este acum ceea ce a fost: un profesor de matematică, în fața căruia nu se mai înclină nimeni, căruia elevii îi mai joacă feste nevinovate, oarecum izolat în cancelarie. O tempora!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?