Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Medicii vor primi bonuri de masă doar pentru zilele în care nu au fost de gardă


   Medicii care lucrează în Spitalul Județean vor primi bonuri de masă doar pentru zilele în care nu au fost de gardă. Magistrații Curții de Apel Galați s-au pronunțat în dosarul în care medicii au solicitat acordarea bonurilor de masă. Dosarul s-a aflat în recurs, care a fost formulat de conducerea unității medicale.
   Judecătorii au decis că recursul este întemeiat. „Admite recursul declarat de pârâtul Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani. Modifică în parte sentința civilă nr.913/28.11.2012 a Tribunalului Vrancea, în sensul că respinge ca nefondată cererea de acordare a tichetelor pentru zilele în care s-a efectuat serviciul de gardă. Menține celelalte dispoziții ale sentinței recurate”, se arată în decizie. Astfel, medicii vor primi bonurile de masă pentru perioada 1 ianuarie 2011-31 decembrie 2012, fiind excluse zilele în care au fost de gardă. Magistrații Tribunalului Vrancea, ca instanță de fond, au dispus ca medicii să primească bonurile, inclusiv pentru zilele în care cadrele medicale făceau gărzi.
   Reamintim că 51 de medici au acționat în judecată Spitalul după ce în urma controlului efectuat de Curtea de Conturi, în luna ianuarie a anului 2011, s-a stabilit că medicii nu pot primi bonuri de masă pentru gărzile efectuate în zilele lucrătoare, pe motiv că primeau deja o masă caldă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?