Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Cursuri de baby-sitter pentru membrii Sanitas


   Din ce în ce mai multe cadre medico-sanitare din județ vor să devină baby-sitter. În perioada imediat următoare, 23 de membri ai Sanitas Vrancea vor participa la un curs de reconversie profesională, ocazie cu care vor învăța ce presupune meseria de baby-sitter. Pe toată perioada cursului, care va dura 10 săptămâni, membrii Sanitas vor fi instruiți de un lector.
   Claudiu Grosu, liderul Sanitas Vrancea, spune că la finalul cursului, participanții vor primi diplome de calificare avizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, dar și o indemnizație de 740 de lei. „Până acum, pot spune că 25% din membrii Sanitas Vrancea au urmat aceste cursuri. Ele sunt finanțate din fonduri europene în cadrul unui program. La final primesc o diplomă cu recunoaștere europeană”, a declarat Claudiu Grosu.
   Cursurile de baby-sitter sunt derulate în cadrul proiectului „Dezvoltarea capitalului uman și creșterea competitivității economice prin calificarea și recalificarea angajaților din sectorul medical”.
Programul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investește în Oameni!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?