Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Grupa 2005 de la Prosport Focşani a câştigat Cupa „TNT Bacău“


   Echipa antrenată de Adrian Schinește, Stan Rodinel și Gabriel Lazăr s-a impus cu 2-1 în finala disputată împotriva gazdelor, Clubul Sportiv TNT Bacău. George Ardeleanu a fost golgheterul turneului cu 12 goluri. Andrei Hărăbor, cel mai bun jucător al competiției, Eduard Pană – cel mai tehnic, iar Alex Bucur, cel mai bun fundaș. Prosport Focșani a câștigat toate cele cinci meciuri pe care le-a jucat la cea de-a doua ediție a Cupei „TNT Bacău”. Prosport a trecut rând pe rând de FC Vaslui, TNT 2 Bacău, Ceahlăul Piatra Neamț și Oțelul Galați, reușind să termine grupa pe primul loc.
   În marea finală, Prosport a întâlnit grupa 2004 a clubului TNT Bacău pe care a învins-o cu 2-1. „A fost un turneu foarte puternic. Echipe solide și bine pregătite. Au participat zece cluburi, împărțite în două grupe. FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul Galați, LPS Vaslui, Aerostar Bacău, Poli Iași, Prosport Focșani, FC Botoșani și TNT Bacău cu două echipe. În finală a fost un meci echilibrat. Copiii noștri s-au mobilizat exemplar și au câștigat finala în aplauzele numerosului public”, ne-a declarat președintele Prosport Focșani, Laurențiu Muscalu.
   Mai mult decât atât, Prosport a câștigat și câteva premii individuale. George Ardeleanu a marcat 12 goluri, devenind golgheterul competiției. Andrei Hărăbor a fost cel mai bun jucător al turneului, Edy Pană –  cel mai tehnic, iar Alex Bucur a fost desemnat cel mai bun fundaș, acesta reușind să înscrie și golul victoriei în finala cu TNT Bacău.

12 trofee câștigate de grupa 2005 de la Prosport Focșani

   Prosport Focșani este un club care se respectă. De când a apărut în peisajul fotbalistic din Vrancea a arătat că are mare potențial. 12 trofee într-un singur an la competiții la care au luat parte echipe puternice: Academia Hagi, Åžcoala Dani Coman, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul Galați, Junior Galați, Aldo București, Kinder Tîrgu Mureș, ACS Tîmpa Brașov, FC Brașov, Luceafărul Cluj Napoca, CFR Cluj-Napoca, FC Pitești și Juniorul București. „Copiii, antrenorii și părinții acestor micuți fotbaliști merită felicitați pentru aceste performanțe deosebite. Este munca lor și trebuie susținuți din toate punctele de vedere. Mulțumim părinților pentru efortul lor și pentru încrederea acordată”, a spus profesorul Laurențiu Muscalu, președintele Åžcolii de Fotbal Prosport. „După ce echipa Under 12 a reușit în toamna anului trecut să cucerească medaliile de bronz la „Cupa Junior”, sperăm că grupa 2005 să vină din Italia cu marele trofeu. Avem mare încredere în toate generațiile de copii pe care le avem în pregătire. Foarte serioși în tot ceea ce fac, toți acești copii se antrenează cu mare dăruire, lucru extrem de important în acest drum sinuos, dar și frumos al înaltei performanțe”, a adăugat Laurențiu Muscalu.

Componența grupei 2005:
Andrei Hărăbor, Eduard Baniță, Eduard Pană, George Ardeleanu, Alex Abeaboeru, Alexandru Bucur, Alesio Croitoru, Ionuț Postolache, Răzvan Mihalache, Mihnea Constandache, Edy Răileanu, Denis Huluba, Andrei Chiriac, David Gorgan, Alex Agache, Alexandru Hristache, Luca Dobrea, Daniel Tatu și Iulian Livadaru.

Academia Hagi vine la „Cupa Prosport”

   Zece din cele mai puternice echipe din România la grupa 2005 vor veni la cea de a șasea ediție a „Cupei Prosport”. Academia Hagi, Oțelul Galați, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț, Junior Galați, Stars Brăila, Dinamo București, ACS Tîmpa Brașov, Luceafărul Cluj și Aldo București sunt doar câteva dintre echipele invitate la „Cupa Prosport” care va avea loc la finele acestei luni. „Copiii au nevoie de meciuri puternice de pregătire. Am invitat mai multe cluburi și suntem convinși că va fi un turneu reușit. Academia Hagi a confirmat prezența și acest lucru ne bucură și ne onorează. Rezultatele obținute de Prosport până în acest moment demonstrează că se lucrează profesionist și cu dăruire. Forța grupului este esențială. Fotbalul este un joc colectiv și nu poți câștiga trofee dacă nu ai echipe solide din toate punctele de vedere. Aproape la fiecare meci, pe lista marcatorilor se află jucători din toate compartimentele de joc, lucru care arată clar forța grupului. Echipele sunt unite, copiii se respectă, sunt prieteni și colegi adevărați”, a conchis profesorul Laurențiu Muscalu.     

Trofeele câștigate de Prosport Focșani  
1. Locul I la „Cupa Promenada”
2. Locul I la „Cupa Municipiului”- ediția I 
3. Locul I la „Cupa Aldo București”
4. Locul I la „Cupa Stars Brăila”
5. Locul I la „Cupa Juniorul București”
6. Locul I la „Winter Kids Cup Ploiești”
7. Locul I la „Cupa Prosport”
8. Locul I la „Cupa 1 Decembrie”
9. Locul I la „Cupa TNT Bacău”      
10. Locul II la „Cupa Municipiului Focșani” ediția a II-a
11. Locul III la „Brașov Indoor Cup”
12. Locul III la „Cupa Team București”. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?