Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Mărţişoare pentru doamne şi domnişoare


   Doamnele și domnișoarele din orașul Panciu au avut surpriza, ieri, de a fi oprite de polițiști pe stradă, care le-au felicitat și le-au oferit câte un mărțișor, cu ocazia zilei de 1 Martie. Oamenii legii au mai mers și prin magazinele, farmaciile și sucursalele locale ale băncilor din centrul orașului, pentru a le felicita și pe femeile care lucrează în aceste instituții. „Este o bucurie și, totodată, o onoare pentru noi, să le putem oferi câte un mărțișor și să le urăm doamnelor un sincer la mulți ani, de 1 Martie!”, a declarat comisarul șef Teodor Dumitrache.
   Nici autoritățile locale nu au uitat de reprezentantele sexului frumos în prima zi a primăverii. Încă de dimineață, primarul Ion Petre și viceprimarul Iulian Nica au mers în toate instituțiile publice din oraș, precum și la societatea „Tricotton Junior”, pentru a le oferi salariatelor câte o ciocolată și o floare. „Administrația locală le urează tuturor femeilor din orașul Panciu o primăvară frumoasă, cu bucurii și sănătate, precum și un sincer la mulți ani!”, a declarat primarul Ion Petre.
   În Panciu, o singură tarabă cu mărțișoare a fost instalată, zilele trecute, în centrul orașului. Cei interesați au putut achiziționa „simbolurile primăverii” la prețuri foarte convenabile. Trifoi cu patru foi, potcoave, coșari și inimioare, figurine sau brățări, toate ambalate și însoțite de tradiționalul fir alb-roșu, au reprezentat oferta din acest an a comercianților de mărțișoare. Cel mai ieftin nu costa decât 50 bani, însă prețul creștea în funcție de mărimea și, mai ales, de ambalajul fiecărui exponat. Cei mai interesați de marfa expusă s-au arătat elevii, în special cei din clasele primare. „Doamna învățătoare se bucură de fiecare dată când primește mărțișoare de la noi. Ne place să o așteptăm cu mărțișoarele când intră în clasă, la prima oră. E mereu foarte emoționată”, ne-a declarat o elevă din clasa a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?