Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Fetiţa care a căzut de la etajul II se simte bine


   Fetița de 4 ani, care a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean, miercuri, după ce a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuia, se simte mai bine. Medicii ne-au precizat că aceasta a fost transferată de pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă pe Secția de Chirurgie Infantilă.
   Reamintim că, miercuri, fetița de 4 ani a căzut de la balconul apartamentului în care locuiește, situat la etajul doi al unui bloc de pe strada Aleea Echității, ea fiind lăsată nesupravegheată de mama sa. Fetița dormea, iar mama a lăsat-o singură în casă, plecând la școală după ceilalți doi copii. Cât timp ea a lipsit, fetița de 4 ani s-a trezit. A mers în balcon, de unde a căzut în grădina din fața blocului. O vecină a văzut copilul căzând și a sunat imediat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical al Ambulanței, care i-a acordat fetiței primele îngrijiri medicale, apoi a transportat-o la spital.
   Polițiștii au făcut precizări cu referire la acest incident. „La orele 11.30, L. Corina, domiciliată în Focșani, a sesizat că un copil a căzut de la etajul II al unui imobil. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că accidentul s-a produs pe fondul lipsei de supraveghere din partea părinților”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea. Oamenii legii continuă verificările în acest caz, iar adultul care l-a lăsat nesupravegheat riscă să fie tras la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?