Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Opt ani de închisoare pentru că a violat o bătrână


   Culiță Epure, bărbatul acuzat că a violat-o pe bătrâna care i-a oferit găzduire, din Å¢ifești, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru tentativă de tâlhărie și viol. Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen, în trecut fiind acuzat că a procedat în același mod și cu o fetiță de cinci ani. „Contopește restul de pedeapsă de 1255 zile, rămas neexecutat, din pedeapsa anterioară de 14 ani închisoare, aplicată inculpatului prin sentința penală nr. 310/15.11.1999, pronunțată în dosarul nr. 3881/1999 al Tribunalului Vrancea, cu pedeapsa nou aplicată. În total, inculpatul va executa pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani închisoare. (…) menține starea de arest a inculpatului și deduce din pedeapsa aplicată durata arestării preventive de la 23.07.2012, la zi”, se arată în hotărârea pronunțată de magistrații Judecătoriei Panciu, care poate fi atacată cu recurs.
   Reamintim că cele două fapte de care a fost acuzat Culiță Epure, datează de la mijlocul lunii iulie 2012. Inculpatul locuia în casa bătrânei pe care a batjocorit-o, de doi ani. La mijlocul anului trecut, bărbatul a venit „acasă” în stare de ebrietate, a stricat ușa de la intrarea în camera bătrânei și i-a cerut acesteia banii. Bătrânica l-a refuzat, dar „chiriașul” i-a răscolit toată casa. Pentru că nu a găsit ce căuta, a pălmuit-o pe bătrână, după care a violat-o. După ce și-a satisfăcut poftele, Culiță a plecat din casa acesteia, fiind văzut de un localnic în timp ce fugea. Înainte de a merge la poliție, bătrâna i-a povestit unei vecine rușinea pe care a pățit-o.
   În faza de urmărire penală, Culiță nu a recunoscut fapta, declarând că nu își amintește nimic din acea noapte pentru că a avut o criză de epilepsie. A recunoscut că spre dimineață a intrat în camera femeii, dar nu ca să-și bată joc de ea, ci pentru a-i duce apă, la cererea acesteia.
   Culiță a ajuns din nou în arest, nefiind străin de arest, având în vedere că în 1999 a fost condamnat după ce a violat o copilă de cinci ani. Bărbatul de 35 de ani a fost eliberat în 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?