Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Concursuri şi tombolă cu surprize, la Centrul „Elena Doamna”


   Elevii Centrului de Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani au reînviat sărbătoarea tradițională românească a îndrăgostiților, Dragobetele, printr-o manifestare specială. Spectacolul a fost plin de voie bună, elevii fiind principalii protagoniști. Vizionând filmul cu activitățile de Dragobete din anii trecuți, cu toții și-au amintit cu emoție de acele momente, peste care timpul nu a așternut uitarea. Rând pe rând, elevii s-au întrecut în concursuri care mai de care mai atractive și amuzante. Concursul „Cine știe câștigă” a fost un bun prilej pentru cei prezenți să afle semnificația zilei de 24 februarie, care marca, pe vremuri, începutul anului agricol, ziua ieșirii ursului din bârlog, ziua în care natura se trezește la viață, păsările își caută cuiburi, iar oamenii, în special tinerii, intră în rezonanță cu ea.
   Au urmat momente de pantomimă, un concurs de dans tradițional și modern, unul de decupat inimioare și un altul de alcătuit aranjamente din fructe. O surpriză pregătită de organizatori, care a plăcut spectatorilor, a fost concursul „Spargerea baloanelor” în timpul dansului. La final, elevii-artiști au fost invitați să-și încerce norocul la tombola cu surprize. „Cei prezenți au vrut să demonstreze prin activitățile lor că este o datorie sfântă să promoveze valorile spirituale și tradiția poporului român, că indiferent de locul în care ne aflăm, vârstă și mod de exprimare, sensibilitatea și iubirea au ecou în inimile tuturor”, au precizat cadrele didactice coordonatoare ale manifestării.
   Activitatea de la Centrul de Educație Incluzivă „Elena Doamna” a fost coordonată de profesorul Radu Bîrsă, în colaborare cu profesoara Lonia Popescu și profesoara Elena Mazilu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?