Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Ludmila şi Cătălin, cel mai frumos cuplu de Dragobete


   Ludmila Burlacu și Cătălin Mocanu au fost desemnați cel mai popular cuplu de îndrăgostiți al Liceului Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu, la concursul organizat cu ocazia sărbătorii de Dragobete. Acesta s-a desfășurat în perioada 14-21 februarie, sub genericul „CoupLis 2013”, pe pagina de Facebook cu același nume.
   În competiția îndrăgostiților au intrat mai multe cupluri, care și-au prezentat, atât prin intermediul fotografiilor cât și al filmulețelor, povestea de dragoste, astfel încât să obțină cât mai multe aprecieri din partea colegilor, prietenilor sau a profesorilor. Suspansul a fost menținut până în ultima secundă a concursului, care s-a încheiat la miezul nopții de 21 februarie. Câștigătorii, Ludmila și Cătălin, au primit nu mai puțin de 992 de voturi, față de cele 962 obținute de principalii „contracandidați”, Eliana Popescu și Gabi Marin, care s-au clasat pe locul II.
   Povestea de dragoste a câștigătorilor a început în urmă cu aproximativ 2 ani. Ei s-au cunoscut la primele repetiții ale Trupei de Teatru „Protha”, din care făcea parte Cătălin Mocanu, pe vremea aceea, elev în clasa a XI-a, iar Ludmila Burlacu era „boboacă”. Ludmila și Cătălin s-au bucurat încă de la început de simpatia celor din jur, ei fiind desemnați și câștigătorii din 2012 ai concursului de Dragobete. Îndrăgostiții par a fi trecut cu brio atât proba timpului, dar mai ales a distanței, întrucât, din toamna anului trecut, Cătălin studiază la Facultatea de Drept din Brașov, iar Ludmila este elevă în clasa a XI-a, la Liceul „Ioan Slavici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?