Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Bărbat condamnat pentru violare de domiciliu şi furt


   Opt luni de închisoare cu suspendare este pedeapsa aplicată de instanța din Panciu în cazul lui Valeriu Galea, pentru violare de domiciliu și furt. Potrivit rechizitoriului, bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a comis faptele în perioada august-decembrie 2012.
   Oamenii legii au arătat că Galea a intrat fără drept în locuințele părților vătămate Ion M. și Sandu B., pe care i-a lăsat fără telefoane mobile și bani. „A intrat în bucătărie, de unde mi-a sustras telefonul, în valoare de 600 de lei, precum și suma de 1.000 de lei, bani care proveneau din pensie”, a declarat, la audieri, Ion M. Atât acesta, cât și Sandu B. au precizat că, ulterior, și-au recuperat celularele, însă nu și cartelele SIM aferente, motiv pentru care au solicitat să fie despăgubiți cu sumele ce reprezintă contravaloarea lor.
   Deși nu a precizat care a fost motivul pentru care a comis cele două fapte, Valeriu Galea le-a recunoscut și regretat. El a fost de acord să le cumpere păgubiților alte cartele, dar nu a recunoscut și furtul celor 1.000 de lei de la Ion M., susținând că „nu există dovezi în acest sens, iar procurorii nu au reținut în rechizitoriu și această faptă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?