Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Patru din patru pentru echipele de handbal vrâncene


   Antrenorul handbaliștilor de la Åžcoala 3 Adjud, profesorul Emil Dumitru, se temea de adversara din etapa din week-end, CSÅž Medgidia, meci care a contat pentru etapa a IX-a a Campionatului Național de juniori I. Åži a avut dreptate. Adjudenii s-au impus cu 32-28 (19-12) în fața grupării din Medgidia, dar victoria a venit pe fondul unui arbitraj ostil, care a trecut cu vederea mai multe intrări dure ale formației constănțene.
   „Formația din Medgidia este o echipă foarte bună, dar diferența mică de scor a fost și consecința manierei absolut curioase de a aplica regulamentul a unor arbitri foarte tineri care au permis intrările dure ale oaspeților și ne-au penalizat de multe ori fără motiv”, a precizat antrenorul adjudenilor, Emil Dumitru. Runda viitoare, formația din Adjud va juca din nou pe teren propriu, împotriva Liceului cu Program Sportiv Buzău.

LPS Brăila – LPS Focșani 22-26 (6-14)

    Focșănenii de la LPS au reușit să câștige la Brăila și să egaleze la puncte pe CSÅž Medgidia, principala contracandidată la un loc în turneul semifinal I. În prima parte a jocului, elevii profesorului emerit Lucian Tucan au avut o prestație foarte bună și au luat o distanță de siguranță de opt goluri. În repriza a doua, focșănenii au redus din turație, brăilenii s-au mai apropiat ca scor, însă nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei.
   „Vor urma două meciuri foarte importante în ecuația calificării în primul turneu semifinal: cele cu Medgidia și Buzăul, ambele pe teren propriu. În ambele trebuie să câștigăm pentru a ne califica”, a precizat antrenorul Lucian Tucan. Primul test, și cel mai important dintre acestea, este cel de duminică, cu CSS Medgidia, formație aflată la egalitate de puncte cu formația focșăneană, și cu care a terminat la egalitate, în tur, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?