Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

VIDEO şi GALERIE FOTO: Polei pe străzile din Panciu şi Focşani


   Poleiul le-a dat de furcă, ieri, atât șoferilor cât și pietonilor din Panciu. Din acest motiv, mai mulți posesori de autoturisme au renunțat să mai urce la volan, preferând mersul pe jos, care însă s-a dovedit a fi un act de curaj. Stratul de gheață de pe trotuare s-a diminuat semnificativ după ce s-a intervenit cu material antiderapant, împrăștiat atât manual cât și cu ajutorul utilajelor aflate în administrarea Primăriei.
   Tot ieri, a continuat și curățarea străzilor de zăpadă. Pentru început, activitatea s-a concentrat pe strada Ciprian Porumbescu. În cursul după-amiezii, utilajele au acționat și pe strada Titu Maiorescu.

Focșaniul, un imens patinoar

    Åži Focșaniul s-a transformat într-un imens patinoar, ieri dimineață, pentru că ploaia a înghețat la sol. În aceste condiții, focșănenii ieșiți la cumpărături sau pentru a-și rezolva treburile zilnice au înaintat cu dificultate și au avut ceva probleme în a-și menține echilibrul. „Foarte greu ne ținem echilibrul pe gheață, cu cel mic în brațe este și mai greu. Este foarte multă gheață pe jos, nu e nimic antiderapant”, ne-a spus Georgiana Oană, o tânără cu copilul în brațe. „Circulăm cu grijă, e pericol. Nu am căzut până acum pentru că sunt prevăzătoare, mi-am luat niște încălțări cu talpă groasă, cu niște rizuri pe talpă. Acum încă nu a înghețat atât de tare, dar dacă dă gerul va fi problemă”, a mărturisit și Elena Ionescu, pensionară.
   „Cu grijă mergem. E foarte periculos, dar nu avem ce face, trebuie să ne deplasăm”, spune și Norica Ilie. Spre prânz, ploaia a înmuiat gheața și zăpada, așa încât poleiul a fost înlocuit cu o imensă piscină de mică adâncime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?