Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Scandalagii de la Nereju au fost reţinuţi


   Trei bărbați din Nereju, care pe data de 9 ianuarie s-au bătut cu furci și topoare cu membri unui alt grup, au fost reținuți luni. Astăzi, ei vor fi prezentanți instanței cu propunere de arestare preventivă. Cea de-a patra persoană implicată în scandal este căutată de polițiști.
   „Pe datade 9 ianuarie a.c., polițiștii din Nereju s-au sesizat din oficiu despre faptul că în cursul aceleiași zile P. Gheorghe Romică, de 34 ani, P. Petrache, de 37 ani, V. Paul Oliviu, de 25 ani și E. Gheorghe, de 20 ani, toți din comuna Nereju, au participat la un scandal izbucnit în urma unui conflict spontan, tulburând grav liniștea și ordinea publică. În timpul scandalului cei patru au suferit leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul de Urgență Focșani.  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca părțile vătamate au fost C. Ion, C. Maricel, C. Viorel, C. George, C. Cristinel și C. Tudorel, toți din comuna Nereju.
   În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au reținut pentru 24 ore pe P. Petrache, E. Gheorghe și V. Paul Oliviu pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri  și loviri și alte acte de violență, fiind introduși în arestul IPJ Vrancea”
, au transmis ieri, polițiștii vrânceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?