Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Ambulanţele au ajuns la solicitări ajutate de utilaje de deszăpezire


   Ninsorile abundente de ieri au dat batăi de cap echipajelor medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. În marea majoritate a cazurilor, ambulanțele au reușit să intervină la solicitările venite din partea populației cu ajutorul echipajelor de deszăpezire care au mers în fața lor.
   O tânără de 15 ani, din Râmniceni, gravidă în luna a noua, a fost transferată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de la dispensarul medical din comună, după ce medicul de familie al fetei a apelat la ajutorul ambulanței pentru a nu apărea vreo complicație. De asemenea, ambulanța a transportat la Spitalul Județean și o femeie de 32 de ani din aceeași localitate, care avea probleme respiratorii.
   O situație mai gravă a fost în comuna Boghești, unde un bărbat de 53 de ani suferise un accident vascular cerebral, viața fiindu-i pusă în pericol. Acesta a fost transportat la ambulanță cu ajutorul unei sănii trasă de cai, după care ambulanța l-a dus la Spitalul din Podul Turcului. Și o femeie de 80 de ani, din Bordeasca Veche, care suferea de o insuficiență respiratorie, a avut nevoie de ajutorul medicilor de la ambulanță. Din cauza drumului impracticabil, femeia a fost preluată de un ATV cu șenile și transportată la ambulanță, care se afla în Dumbrăveni. De acolo, femeia a fost dusă în siguranță la Spitalul Județean. Managerul SAJ Vrancea, medicul Vitalie Bețișor, ne-a precizat că vineri seară, în jurul orelor 22.00, nu mai era nicio problemă în ceea ce privește intervenția ambulanțelor, acestea ajungând la toate cazurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?