Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Suspectul crimei de la Milcovul, trimis în judecată


   Costică Negoiță, bărbatul acuzat că a comis o crimă în comuna Milcovul, în luna august a anului trecut, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Omul este acuzat de omor, după ce la data de 13 august, în jurul orelor 19.20, în timp ce se afla în locuința unei femei din localitate, l-ar fi lovit de mai multe ori pe un vecin, cu pumnii, picioarele și o bâtă, până ce victima a decedat.
   În cursul nopții de 13 spre 14 august, Costică ar fi transportat cadavrul cu o roabă într-un șanț de pe o uliță situată în apropierea bisericii din localitate. Trupul bărbatului decedat, îmbrăcat doar în chiloți, a fost găsit de un localnic, în dimineața următoarei zile. Ultima oară când victima a fost văzută în viață a fost cu o seară înainte de a muri, acasă la o vecină, împreună cu alți doi bărbați.
   Potrivit unor surse, în acea seară, cei patru ar fi consumat băuturi alcoolice, după care au discutat în contradictoriu. Costică ar fi pus mâna pe o secure și l-a lovit pe Gheorghiță până i-a sfărâmat oasele, victima decedând. Autorul ar fi încercat să scape de probele care îl incriminau, așa că a spălat locul de sânge, a dezbrăcat victima și a curățat-o, lăsând-o doar în chiloți, așa cum a fost descoperită de vecini, a doua zi. Pe securea cu care ar fi fost lovită victima, au fost găsite urme din ADN-ul lui Costică.
   Din raportul medicilor legiști a reieșit că moartea victimei a fost violentă, iar din analizele făcute la probele de sânge și urină a rezultat faptul că la momentul decesului victima avea o alcoolemie de 3 grame la mie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?