Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Şofer judecat pentru ucidere din culpă


   Un conducător auto din Brașov a fost trimis în judecată pentru ucidere  din culpă, după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un eveniment rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.
   Accidentul în urma căruia Adrian M., de 36 de ani, a ajuns să fie cercetat penal, s-a produs pe 1 mai 2012. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism care circula prin localitatea Burca, din comuna Vidra. Potrivit anchetatorilor, din cauza neatenției și pentru că nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, a intrat în coliziune cu acesta. Persoana care  și-a pierdut viața în urma acestui accident se afla în mașina învinuitului, pe bancheta din spate. Potrivit anchetatorilor, în momentul impactului, victima a fost proiectată în parbriz, izbindu-se violent de bordul mașinii. Impactul i-a fost fatal.
   În accident au mai fost rănite și alte persoane care nu au depus plângere împotriva șoferului. În fața anchetatorilor, Adrian a declarat că își recunoaște fapta. Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?