Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Direcţia Agricolă este supravegheată video


   Clădirea Direcției Agricole este supravegheată video din această săptămână. Conducerea instituției, cea care administrează imobilul, a decis să amplaseze o cameră video care să înregistreze toate persoanele care intră în clădire. Directorul Ticu Costandache a declarat că imaginile înregistrate de camera video vor fi stocate pe un hard și păstrate, conform legislației, pentru o perioadă de 30 de zile. „Am luat această decizie pentru a exista o evidență a persoanelor care intră în clădire. Datele vor fi stocate în calculator și, în cazul unui eveniment, vor putea fi văzute persoanele care au intrat în imobil într-o anumită perioadă”, a precizat directorul Direcției Agricole.
   În clădire funcționează mai multe instituții din agricultură, precum Oficiul Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, Inspectoratul Teritorial pentru Regim Silvic și Vânătoare, Agenția Domeniilor Statului, Unitatea Fitosanitară, Oficiul Denumirilor de Origine pentru Vinuri și alte Produse Vitivinicole.
   Montarea camerei video de la Direcția Agricolă este o decizie care urmează instalării camerelor de supraveghere de la instituțiile din agricultură care lucrează cu fonduri europene. Anul trecut, la Oficiul Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (OJPDRP) și la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au fost montate camere video care supravegheau atât intrarea în instituții, dar și pe holuri. De asemenea, pe mașinile acestor instituții sunt montate sisteme GPS astfel încât se știe în permanență unde se află funcționarul plecat să verifice un proiect finanțat din fonduri europene sau o exploatație agricolă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?