Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

Ricchi e Poveri concertează pe 26 februarie la Bucureşti


   Ricchi e Poveri, una dintre cele mai faimoase formații pop italiene, care s-a bucurat de succes în anii ‘70-’80, va concerta pe 26 februarie la Sala Palatului din București, potrivit organizatorilor evenimentului. Detaliile privind prețurile biletelor vor fi anunțate în următoarea perioadă, potrivit organizatorilor evenimentului, Music Event.
   Una dintre cele mai faimoase formații pop italiene, Ricchi e Poveri a lansat de-a lungul carierei sale 19 albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Formația a fost înființată în 1967 de Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu și Marina Occhiena. Prima lor apariție publică a avut loc în 1968, iar începând cu anul 1970 Ricchi e Poveri a participat de câteva ori la Sanremo Music Festival. Totodată, Ricchi e Poveri a reprezentat Italia la competiția Eurovision, în 1978, cu piesa „Questo Amore”. În 1981, Marina Occhiena a părăsit trupa.
   Ricchi e Poveri a cunoscut succesul cu melodii ca: „Mamma Maria”, „Se m’innamoro”, „Made in Italy”, „M’innamoro di te” și „Che sarÅ•”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?