Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

GALERIE FOTO: Elevii din Adjud şi-au colindat colegii de la Centrul Cartha


   Elevii Åžcolii „Mareșal Averescu” din Adjud au intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prin intermediul unor activități organizate pe parcursul acestei săptămâni, sub genericul „Clopoței, clopoței”. Scopul activității a fost acela de a recupera și proteja tradițiile autentice, de a realiza o punte de legătură între tinerii cu diferite dizabilități și restul comunității. De asemenea, acțiunea a fost organizată cu scopul recunoașterii copiilor cu dizabilități ca cetățeni cu drepturi depline și pentru înlăturarea prejudecăților.
   Elevii școlii au participat, mai întâi, la Festivalul Național al Tradițiilor și Obiceiurilor Românești, ediția a III-a – parada costumelor. Cei mai mici elevi ai școlii, din clasa I B, îndrumați de învățătoarea Adriana Bocman, și Corul Allegretto, din cadrul Åžcolii „Mareșal Averescu”, dirijat de profesoara Ionela Chiriac, i-au colindat pe tinerii cu dizabilități de la Centrul Cartha, unde au fost foarte bine primiți de conducerea acestei instituții.
   Miercuri a avut loc serbarea de Crăciun a școlii, organizată de consilierul educativ- profesoara Iuliana Lazăr și de profesoarele Fevronia Spirescu, Ionela Stanciu, Ionela Chiriac și Adriana Bocman. Joi, corul Allegretto a transmis un colind salariaților de la Combinatul de celuloză și hârtie Vrancart, unde lucrează mulți dintre părinții copiilor și unde sunt primiți cu multă căldură în fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?