Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Primele ajutoare pentru Ştefan


    Nenorocirea care i-a întors viața pe dos lui Åžtefan Å¢âru, adolescentul de 17 ani din Focșani, al cărui caz a fost relatat ieri pe larg, în cotidia-nul nostru, nu a lăsat indiferenți oamenii din județ. Filiala de Cruce Roșie Vrancea este prima care s-a alăturat campaniei noastre, „Dăruiește speranță de Crăciun” și a decis ca toți banii ce vor fi strânși din vânzarea conservelor bio, la „Căsuța bucuriei” din Piața Unirii, să fie direcționați către Åžtefan. Așadar, toți vrâncenii care doresc să-l ajute pe acest tânăr o pot face și cumpărând câte un borcan de murături, de dulceață sau zacuscă, fiecare leu astfel cheltuit ajungând ulterior în contul acestui băiat bolnav de cancer.
    Totodată, ca urmare a demersurilor făcute de reporterii noștri, Mihai Copaci, președintele Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea a promis că va încerca să găsească soluții pentru sprijinirea lui Åžtefan. „Am luat act de cazul băiatului. O să discutăm cu factorii de decizie pentru a găsi o soluție ca să sprijinim acest băiat”, a promis Mihai Copaci. Ieri au fost donați și primii bani pentru Åžtefan. Este vorba de primii 50 de lei care au fost aduși la sediul redacției noastre de o focșăneancă ce și-a dorit anonimatul.
    Reamintim că Åžtefan Å¢âru a fost diagnosticat cu osteosarcom la piciorul stâng. Tumora s-a micșorat în urma ședințelor de chimioterapie pe care băiatul le face la Spitalul „Marie Curie” din Capitală. El a fost programat pentru o operație ce trebuie făcută până pe data de 5 ianuarie 2013, și prin care i se va înlocui osul bolnav cu o proteză din titan, care costă, însă, până în 20 de mii de euro. Tratamentul de după operație se ridică și el la 10 mii de euro, bani pe care familia lui Åžtefan nu îi are.
   Oricine dorește să-i dăruiască viață acestui băiat, printr-o donație cât de mică, o poate face în conturile deschise, în lei, la BRD, RO 94 BRDE 400 SV 05323 414 000 sau în euro, la BCR, RO 26 RNCB 02670 3640 377 0003. Tatăl lui Åžtefan poate fi contactat la numărul de telefon 0784.781183.

Pe larg, despre drama lui Åžtefan puteți reciti accesând:
http://www.monitorulvn.ro/articole/video-i-galerie-foto-via-a-lui-stefan-costa-30-de-mii-de-euro_2_139424.html

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?