Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Cadouri teatrale în apropierea sărbătorilor de iarnă


   Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” pregătește un cadou de sărbători focșănenilor care iubesc teatrul: trei zile cu spectacole în care joacă unii dintre cei mai îndrăgiți actori români.
   Săptămâna viitoare începe cu piesa „Părinții teribili” de Jean Cocteau, programată luni, 17 decembrie, de la ora 18.00.  Vor interpreta actorii de la Teatrul „George Ciprian” din Buzău, printre care: Diana Lupescu, Magda Catone, Marius Bodochi și Silviu Biriș. Pentru acest spectacol s-au epuizat biletele.
   A doua zi, pe 18 decembrie, de la ora 18.00, îi puteți urmări pe Dana Dembinschi și Sorin Francu în piesa „Rătăciți în dragoste”. Un bilet costă 20 lei, iar elevii și pensionari au reducere de 50%.  Miercuri, 19 decembrie, de la ora 19.00, Teatrul Mic din București aduce pe scena Municipalului focșănean comedia „Profesiunea Doamnei Warren” de George Bernard Show. Din distribuție fac parte Maia Morgenstern (Doamna Warren), Dan Condurache (Sir George Crofts), Sorin  Medeleni (Reverendul Samul Gardner). Un bilet la spectacol costă 80 lei, iar pentru elevi și pensionari 40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?