Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Primarii Armencea şi Petre îl votează pe Victor Roman


   Victor Roman, candidatul Uniunii Social Liberale pentru Camera Deputaților în Colegiul 6, este favoritul alegătorilor din orașele Panciu și Adjud, precum și din comunele Boghești, Tănăsoaia, Corbița, Fitionești, Răcoasa, Străoane, Cîmpuri, Soveja, Păunești, Homocea, Ploscuțeni și Ruginești. Acesta are și susținerea majorității primarilor, care vor ca Victor Roman să ajungă în Parlamentul României, pentru a pune în practică prin inițiative legislative, norme în folosul celor care muncesc. „Așa cum am spus-o de la început, Victor Roman este omul potrivit la locul potrivit și va fi cea mai bună alegere pe care cetățenii din Adjud o pot face duminică, 9 decembrie. Priceperea, seriozitatea, competența, răbdarea și generozitatea sunt calități pe care, dintre cei care candidează în Colegiul 6, numai Victor Roman le are, iar noi, adjudenii, avem nevoie de un deputat care să cunoască problemele municipiului, nu de candidați scoși de Băsescu din pălărie și trimiși să înșele electoratul cu minciuni. Adjudenii sunt oameni inteligenți și nu au memorie scurtă. Nu spunea Băsescu acum 4 ani că vor dubla salariile și pensiile, iar după alegeri au tăiat pensiile și salariile profesorilor, medicilor, asistentelor, educatoarelor și învățătoarelor? Acum umblă disperați cu inima în brațe să prostească din nou lumea. Pe 9 decembrie voi vota Victor Roman la Camera Deputaților și Cristian Dumitrescu la Senat. Îi rog pe cetățenii din Adjud, care au suferit de pe urma politicilor economice și sociale ale oamenilor lui Băsescu, să-i voteze pe Victor Roman și pe Cristian Dumitrescu, pentru a mări pensiile și subvențiile agricultorilor, a crește salariile, a construi locuințe și pentru a realiza centura ocolitoare a Adjudului”, a spus Constantin Armencea, primarul municipiului Adjud.
   Cuvinte de apreciere la adresa candidatului USL are și Ion Petre, primarul orașului Panciu. „Pentru că este un om direct și comunică foarte ușor, Victor Roman a reușit să convingă bună parte din electoratul păncean. Propunerile sale legislative ca viitor deputat, soluțiile economice pentru dezvoltarea Podgoriei, faptul că a pus viticultura pe primul plan au făcut ca cetățenii din Panciu să-și pună speranțele în candidatura sa. Pe 9 decembrie îl voi vota pe Victor Roman. Îi rog pe cetățenii din Panciu care mă cunosc și știu cât de mult s-a dezvoltat orașul în ultimii ani, să acorde duminică, votul lor, candidatului USL, Victor Roman, pentru că este deputatul de care Podgoria Panciu are nevoie”, a declarat Ion Petre, primarul orașului Panciu.

Mesajul lui Victor Roman:

„De aproape jumătate de an, Guvernul USL, condus de Victor Ponta, se luptă cu mafia pedelistă din ministere care a luat România prizonieră. Guvernul Uniunii Social Liberale a reușit să refacă pensiile tăiate de guvernul Boc-Băsescu, a crescut salariile și pregătește măsuri legislative ca din 1 ianua-rie 2013, să poată fi ajustate pensiile cu rata inflației, să stimuleze creșterea economică prin simplificarea fiscalității și scăderea impozitelor. Tot de la 1 ianuarie, dacă cetățenii României, implicit cei din Colegiul 6, vor vota candidații USL, noul guvern condus de Victor Ponta va reduce TVA-ul la producătorii agricoli de la 24% la 9%, CAS-ul va fi redus la angajatori cu 5 procente și se va produce prima scădere a TVA-ului. Dacă cetățenii din comunele și orașele Colegiului 6 doresc să le crească pensiile, salariile, să scadă impozitele și TVA-ul, atunci să voteze candidații USL, singura formațiune care are un program complex de guvernare, care asi-gură creștere economică și protecție socială pentru categoriile defavorizate de cetățeni. Îi rog pe cetățenii din Colegiul 6 să nu se lase înșelați de acești lupi în piei de oaie, care umblă cu inima pe tricouri și acum 2 ani și-au bătut joc de oameni, au lăsat bătrânii fără bani de medicamente, copiii fără alocații și țăranii fără subvenții agricole, iar pe capul agenților economici au pus impozitul forfetar care a trimis mii de firme în faliment și zeci de mii de oameni în șomaj. Haideți, dragi vrânceni, să facem din Adjud capitala economică a Vrancei, din Panciu cetatea șampaniei românești, din Tănăsoaia, Corbița, Ploscuțeni, Homocea și Boghești ambasadori ai turismului Vrancei de Nord, din Ruginești, Păunești, Cîmpuri, Fitionești și Străoane destinații de vis pentru turiștii care vor să descopere bisericile de lemn, din Răcoasa un loc de memento pentru cei care vor să cunoască eroismul românilor în Primul Război Mondial, iar din Soveja stațiunea nr. 1 din Moldova. Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?