Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Cetăţenii sunt sfătuiţi să voteze legal


   Activitățile de informare și conștientizare a cetățenilor, desfășurate de polițiști, jan-darmi, pompieri și reprezentanți ai Prefecturii Vrancea în cadrul campaniei „Tu decizi! Votează Legal!”, continuă. Polițiștii de proximitate și ofițerii de prevenire au desfășurat marți, activități de informare a populației despre votul ilegal și mita electorală în municipiile Focșani și Adjud, precum și în orașele Panciu, Mărășești, Odobești.
   Cu această ocazie, au fost lipite 100 de afișe cu sloganul campaniei „Tu decizi! Votează legal!”, în zonele aglomerate, la sediile unităților de învățământ unde vor fi  secții de votare, precum și la sediile diferitelor societăți comerciale. De asemenea, polițiștii au împărțit 500 de pliante cu sloganul campaniei și informații privind contravențiile și infracțiunile electorale. 
   Ieri, reprezentanții Prefecturii Vrancea au fost în comunele Suraia, Biliești, Răstoaca și Vulturu, unde prefectul Cătălin Popescu s-a întâlnit cu primarii localităților și a distribuit materialele campaniei. Tot ieri, jandarmii au desfășurat o acțiune de informare și conștientizare a cetățenilor prezenți în târgul de mașini și zonele aglomerate din Focșani, iar în zilele anterioare au fost prezenți la târgul tradițional din comuna Năruja și la meciurile de fotbal din localitățile Pufești, Adjud, Ciorăști, Răstoaca, Tătăranu și Slobozia Ciorăști, unde i-au sfătuit pe cei întâlniți cu privire la sancțiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal.
   Mâine, la ora 9.00, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focșani va avea loc instruirea președinților secțiilor de votare și a primarilor din localitățile respective, ocazie cu care vor fi distribuite materialele campaniei pentru a fi afișate la intrarea în secțiile de votare. Activitățile pe această linie vor continua până la sfârșitul campaniei electorale, atât în mediul urban cât și în mediul rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?