Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Deputatul Ciprian Nica: ARD = PDL, „o alianţă împotriva românilor“


   Românii îi vor da cu flit lui Traian Băsescu pe 9 decembrie, afirmă deputatul Ciprian Nica într-o declarație politică în care acuză implicarea președintelui României în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Deputatul PSD atrage atenția că limbajul folosit de Traian Băsescu „arată gradul de degradare politică în care a ajuns omul care consideră că poate reprezenta interesele României la masa Consiliului European”.
   Social democratul consideră că prin ultima ieșire publică, președintele Băsescu speră să ajute copilul său politic – „ARD, o alianță împotriva României și împotriva românilor”. „ARD este în fapt, PDL. ARD, prin reprezentanții săi – Băsescu, Udrea și Anastase – a tăiat pensiile și salariile românilor, ARD este cea care a închis școlile și spitalele, ARD este cea care i-a lăsat pe români să își dea ultima suflare în față porților închise ale spitalelor”, afirmă deputatul Ciprian Nica.
   Acesta arată că cei de la PDL, ascunși la ARD, au pus pe butuci economia României și i-au îndatorat pe români pentru generații întregi de acum înainte. „ARD este cea care a mărit TVA de la 19 la 24% și a făcut toate acestea strict în folosul clicii pedeliste. Astăzi nu înțeleg curajul cu care vin reprezentanții ARD în fața oamenilor și le fac promisiuni, când ei sunt exponenții unui program politic care nu înseamnă nimic altceva decât austeritate pentru oamenii de rând și opulență și hoție pentru ei. Åži eu, și dumneavoastră, dragi români, avem obligația să nu uităm că cei care se ascund astăzi în spatele ARD, și mă refer aici la Udrea, la Anastase, la Videanu sau la Emil Boc, nu sunt nimeni altcineva decât cei care au jefuit țara și i-au jefuit pe români”, acuză deputatul Ciprian Nica.
   Parlamentarul arată că garantul ARD este Traian Băsescu, adică „un guvernator pe care 7,4 milioane de români l-au trimis acasă, un guvernator care atunci când și-a văzut poziția amenințată a îndemnat oamenii să nu meargă la vot”. De altfel, prin votul exprimat de români la referendumul de suspedare a președintelui, Traian Băsescu și-a pierdut orice legitimitate de președinte al românilor. Mai mult, Autoritatea Electorală Permanentă a confirmat, după trei ani, și frauda produsă în 2009 la secția de votare de la Ambasada României la Paris. „Cine e Traian Băsescu? Un președinte care a câștigat al doilea mandat prin fraudă, confirmată, în cazul secțiilor de votare de la Ambasada României la Paris. Cine este Traian Băsescu? Un guvernator trimis acasă de 7,4 milioane de români și care insultă zilnic pe absolut toată lumea, fie că e vorba de ziariști, de politicieni, de președinți de partid sau de oameni simpli. Băsescu și-a pierdut legitimitatea de  președinte al românilor. El este doar președintele lui Udrea, Anastase și al ARD. Comentariile și jignirile lui Băsescu sunt deplasate și nu își au locul într-o țară în care oamenii doresc să trăiască civilizat”, mai arată deputatul Ciprian Nica, precizând că „românii vor să trăiască într-o țară civilizată, nu într-o țară guvernată de un cetățean care și-a făcut un obicei din a jigni”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?