Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Hoţ judecat pentru comiterea mai multor furturi


   Un tânăr din Galați a fost trimis în judecată la Focșani, fiind acuzat de mai multe fapte de furt. Petrică V., de 20 de ani, se află în arest, fiind reținut chiar în această cauză. Procurorii îl acuză pe bărbat de mai multe fapte de furt, toate comise în luna octombrie.
   Potrivit rechizitoriului, tânărul ar fi acționat inițial în noaptea de 15 spre 16, apoi în noaptea de 26 spre 27 octombrie. Atunci ar fi sustras două autoturisme, pe care ulterior le-a condus pe drumurile publice deși nu avea permis de conducere. Apoi a sustras bunuri de la patru părți vătămate, în valoare de 24.300 de lei, respectiv 10.000 de euro. Una dintre mașinile sustrase de către învinuit a fost găsită avariată, iar partea vătămată are pretenția ca învinuitul să-i achite 17.000 de lei. De la o altă parte vătămată, Petrică a furat brânză și o șubă, dar omul nu are pretenții de la inculpat. Cel căruia învinuitul i-a lăsat o „gaură” de 10.000 de euro, le-a spus anchetatorilor că vrea contravaloarea autoutilitarei și restul pentru bunurile sustrase. Alte părți vătămate nu s-au constituit părți civile.
   Petrică V. a mai fost cercetat și condamnat pentru fapte similare în perioada minoratului și a mai fost sancționat în alte dosare. La data de 28 octombrie, acesta a fost arestat preventiv. Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?