Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Beatrice Socaci, prinţesa „Balului mascat veneţian”


   Elevii Liceului Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu au petrecut,  sâmbătă seara, la un „Bal mascat venețian”, în finalul căruia a fost desemnată „Miss Boboc 2012”. Zece reprezentante ale claselor a IX-a au concurat pentru a câștiga mult râvnitul titlu. Ele au trebuit să parcurgă cinci probe, respectiv prezentarea ținutelor de zi și de seară, de cultură generală, de originalitate, precum și cea de prezentare individuală.
   Fiecare probă a reprezentat un episod al poveștii în care prințul venețian Leo, interpretat de Leonid Carabă, avea misiunea de a-și găsi aleasa inimii printre cele zece prințese prezente la balul mascat. Cel mai așteptat moment al serii a fost anunțarea titlului de Miss Boboc 2012, care a revenit elevei Beatrice Socaci. Aceasta a primit coronița de prințesă a balului de la Anca Dragomir, din clasa a XII-a E, câștigătoarea concursului din anul 2009. Locul III a fost împărțit de două concurente, respectiv de Valentina Adochiței și Ana Crișan, care au acumulat același număr de puncte. Pe locul II s-a clasat Amelia Pârlea, iar Miss Popularitate a fost desemnată Ana Roman.
   Câștigătoarele au fost recompensate cu premii în bani și cadouri, oferite de primarul Ion Petre, viceprimarul Iulian Nica, dar și de sponsorii evenimentului, respectiv Biroul Notarial Nica și Asociații, Elena Stoca, Elena Vlase, Dragoș Pricop, Nelu Carabă, Ionel Milu, Nelu Pârlea, Romică Cristian, Tereza Humă, Gheorghe Amăricăi și Oriflame, cărora organizatorii le-au mulțumit pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?