Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Echipele vrâncene întâlnesc ocupantele locurilor 4


   Cu o etapă înainte de finalul turului din eșalonul al treilea al fotbalului românesc, cele două formații vrâncene se află în fața unor noi jocuri pe teren propriu, întâlniri pe care focșănenii de la CSM și păncenii de la Young Stars sunt obligați să le câștige pentru a avea o perioadă de iarnă cât mai liniștită. CSM Focșani va juca pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău, iar YS Panciu va primi replica ocupantei locului 4, FCM Dorohoi.

CSM Focșani – Gloria Buzău (ora 14.00, Stadion Milcovul)

   Ultima apariție a echipei CSM Focșani în ediția 2012-2013 a turului ligii a treia și sperăm nu și ultima din campionat. La capătul unui sezon în care s-a confruntat cu probleme financiare, de lot și organizatorice, CSM Focșani se află în fața unui alt test important, având de jucat împotriva ocupantei locului 4 din seria a doua, Gloria Buzău.
   Oaspeții de astăzi vin după o serie de victorii și pornesc cu prima șansă, în condițiile în care și-au manifestat intenția de a ajunge în eșalonul al doilea al fotbalului românesc. De partea cealaltă, gruparea de pe Milcov, indiferent de rezultatul de astăzi, va ierna cel mai probabil pe locul 8.

Programul ultimei etape a turului:

CSM Focșani – Gloria Buzău,
Victoria Chirnogi – Sportul Studențesc II București,
Rapid II București – CSM Rm. Sărat,
Eolica Baia – Metaloglobus București,
Dunărea Călărași – Rapid Fetești,
Juventus București – Urban Titu.
Viitorul Axintele va sta.

YS Panciu – FCM Dorohoi (ora 14.00, Stadion Orășenesc)

   După un tur mai puțin reușit, păncenii de la Young Stars vor să încheie sezonul, astăzi, cu o victorie în fața echipei FCM Dorohoi, una din echipele din zona superioară a clasamentului. Chiar dacă au marcat cele mai puține goluri dintre toate echipele din prima serie, jucătorii de la Panciu sunt conștienți că un eventual succes în confruntarea de astăzi le poate asigura o iarnă mai liniștită. De partea cealaltă, botoșănenii de la Dorohoi au scos în partidele din deplasare două victorii, au pierdut altele două și au terminat un meci la egalitate.
   Pentru confruntarea de astăzi (ora 14.00, Stadion Orășenesc), formația antrenată de Dănuț Bolocan nu are probleme de lot. „Va fi un meci greu, deoarece Dorohoiul și-a manifestat intenția de a promova în liga a doua. Dacă ne vom face jocul obișnuit, iar jucătorii noștri se vor mobiliza, putem obține cele trei puncte”, a spus după antrenamentul de ieri antrenorul principal al YS Panciu, Dănuț Bolocan.

Programul seriei I (ora 14.00):
Young Stars Panciu – FCM Dorohoi,
Oțelul II Galați – Sporting Suceava,
SC Bacău – Bucovina Rădăuți,
Petrotub Roman – Åžtiința Miroslava,
CSM Moinești – Kosarom Pașcani.
Ceahlăul II Piatra Neamț și Aerostar Bacău vor sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?