Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Bărbatul accidentat pe trecerea de pietoni, rănit grav


   Bărbatul accidentat luni seara, pe o trecere de pietoni din comuna Dumbrăveni, s-a ales cu răni grave. Potrivit polițiștilor, Bogdănel Èšânțăreanu, de 41 ani, din municipiul București, în timp ce conducea o autoutilitară Dacia pe direcția Focșani – Buzău, în comuna Dumbrăveni l-a surprins și accidentat grav pe Rom Ungureanu, de 61 ani, din localitate, care se deplasa regulamentar, pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator rutier și marcaj pietonal. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.
   De asemenea, polițiștii au venit cu precizări și în cazul accidentului de pe strada Cuza Vodă, în care a fost implicat un inginer de la Direcția Silvică Vrancea.
   Potrivit oamenilor legii, inginerul Marian Popovici, de 62 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, întrând în coliziune cu un microbuz. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a Ancăi T., de 41 ani, din Focșani, pasageră în autoturism. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?