Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

VIDEO și GALERIE FOTO: CRIMĂ ÎN FOCŞANI! Femeie omorâtă de prietenul de pahar


   O femeie de 55 de ani, din Focșani, a fost găsită cu capul crăpat, ieri, într-un imobil de pe strada Ion Luca Caragiale din Focșani. Anchetatorii spun că victima a fost ucisă, fiind lovită cu o secure. Principalul suspect este un bărbat de 60 de ani, care a stat cu moarta în casă aproximativ 12 ore, apoi a anunțat poliția.

   Florica Tomescu, de 55 de ani, din Focșani, a fost găsită moartă ieri, într-o casă de pe strada Ion Luca Caragiale, proprietatea a doi frați. Poliția a fost alertată în jurul orei 9.00, chiar de principalul suspect al infracțiunii de omor. Silviu Ciupercă, de 60 de ani, le-a spus oamenilor legii că o femeie este moartă la el în casă. La fața locului, anchetatorii și-au dat seama că este vorba de un omor, femeia prezentând mai multe leziuni la nivelul capului. 
   Inițial, suspectul a spus că femeia a venit în vizită în seara zilei de duminică, având urme de lovituri. El ar fi plecat după vin, iar la întoarcere și-a găsit musafira fără suflare. A stat cu moarta în casă mai bine de 12 ore, iar în cursul zilei de ieri s-a gândit să anunțe poliția. Ulterior, bărbatul a recunoscut că el a omorât-o. Din verificările efectuate de anchetatori a reieșit că fapta a fost comisă pe fondul consumului de băuturi alcoolice. 
   Anchetatorii au ridicat probe, inclusiv securea cu care a fost lovită femeia, și l-au dus pe suspect la sediul Parchetului pentru a fi audiat. Silviu Ciupercă a precizat  că se cunoștea cu femeia de câțiva ani, aceasta venind la el atunci când avea probleme cu fiul. În seara zilei de duminică, victima a venit în vizită în jurul orei 18.00. Bărbatul a declarat că după ce au băut împreună doi litri de vin, femeia s-a repezit la el, vrând să-l strângă de gât. El s-a enervat, a luat securea și i-a aplicat o lovitură în cap, victima căzând pe pat. Apoi a întins-o pe podea și i-a mai aplicat câteva lovituri. După ce a povestit cu lux de amănunte ce a făcut, Silviu Ciupercă a primit ordonanță de reținere, iar astăzi va fi dus la instanța de judecată cu propunere de arestare preventivă.
   Cadavrul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. „Principalul suspect a primit ordonanță de reținere, începând cu ora 17.00 (aseară-n.r.), urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor deosebit de grav”, a explicat procurorul criminalist Liviu Oprișan.

Principalul suspect consuma frecvent alcool

   Vecinii lui Silviu Ciupercă au venit la fața locului pentru a afla detalii despre crimă. Unul dintre aceștia a declarat că frații Ciupercă se certau frecvent și că cel care este principalul suspect al crimei obișnuia să consume băuturi alcoolice. Despre femeie, nimeni nu știa nimic. „Îi știu pe cei care locuiesc aici, pentru că și eu stau tot pe strada asta. Fratele mai mare este mai cumsecade. Cel care era aici (principalul suspect – n.r.) le mai șprițuiește și mai făcea panaramă. Cel mare încerca să-l țină în frâu și mereu îi făcea reproșuri cu privire la faptul că îl întreține. Despre femeie nu știu nimic. Nu am văzut pe nimeni pe aici. Cine știe ce s-a întâmplat!”, a spus vecinul. 
   În timp ce anchetatorii erau la fața locului, fratele principalului suspect a ajuns acasă. El a spus că femeia este de vină, pentru că îl vizita pe fratele său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?