Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Ţânţăreanu a accidentat un pieton, la Dumbrăveni


   Un bărbat din Dumbrăveni a ajuns la Spitalul Județean din Focșani aseară, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Din primele verificări a  reieșit că în momentul accidentului, Rom Ungureanu, de 51 de ani, din Dumbrăveni se afla pe trecerea de pietoni. El a fost accidentat de o autoutilitară Dacia Logan, condusă de Bogdănel Å¢ânțăreanu, de 41 de ani, din București.
   Polițiștii spun că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. „La data de 19.11 2012, orele 17.25, pe DN 2 E85, în interiorul comunei Dumbrăveni s-a produs un accident de circulație. Din primele verificări, s-a stabilit că Bogdănel Å¢., de 41 de ani, din București, în timp ce conducea o autoutilitară Dacia Logan, pe direcția Focșani-București, l-a acroșat și accidentat ușor pe Rom U., de 51 de ani, din Dumbrăveni, care traversa drumul pe trecerea de pietoni. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de produ-cere a accidentului”, a precizat comisarul șef Adrian Huzum.
   Aseară în jurul orei 20.00, polițiștii așteptau concluziile medicilor pentru a vedea dacă accidentul este grav sau ușor. Cert este că persoana accidentată era conștientă în momentul în care a fost urcată în ambulanță.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?