Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu Tom Cruise


   Actrița Katie Holmes își va petrece Sărbătoarea Recunoștinței împreună cu fostul soț, Tom Cruise, pentru că vrea ca fetița lor să îi aibă alături pe amândoi.
   Holmes, care s-a despărțit de Tom Cruise după șase ani de căsnicie, vrea ca fiica ei, Suri, în vârstă de șase ani, să se bucure de această vacanță împreună cu ambii părinți. Astfel, cei trei vor petrece această sărbătoare în stațiunea Telluride din statul american Colorado. „Tom și Katie sunt hotărâți să-i arate lui Suri că încă sunt prieteni și părinți devotați”, a declarat o sursă pentru OK! Magazine, care a adăugat că Sărbătoarea Recunoștinței – marcată în a patra joi a lunii noiembrie – este foarte importantă pentru ambii actori. Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica de patru luni, întrucât lucrează la un nou proiect la Londra.
   Katie Holmes a anunțat, pe 28 iunie, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorțul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de inițiativa soției sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foști parteneri de viață la mai puțin de două săptămâni după aceea. Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârșitul lunii august, în urma divorțului actrița urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.
   Potrivit presei americane, Tom Cruise și Katie Holmes au rămas în relații amicale și continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuiește cu mama ei la New York. Katie Holmes a obținut custodia principală asupra micuței Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanțial. Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?