Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO și GALERIE FOTO: ,,Cosa Nostra, Un Bal Mafiot” la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”


   Delia Predoiu a fost desemnată Miss Boboc a Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focșani. Titlul de Mister a fost obținut de Andrei Cernat, ambii concurând aseară în cadrul Balului Bobocilor ce s-a desfășurat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.
   La cea mai îndrăgită petrecere a bobocilor au participat deputatul Ciprian Nica și academicianul Valeriu D. Cotea, cel care dă numele liceului și în cinstea căruia elevii au recitat creații proprii și i-au cântat La Mulți ani.
   Deputatul social-democrat a oferit premii participanților.
   Distracția elevilor s-a desfășurat sub titulatura ,,Cosa Nostra, Un Bal Mafiot” iar cele mai frumoase cinci fete, dar și cei mai simpatici boboci s-au distrat în stil mafiot și au reușit să facă un show de zile mari. Balul a debutat cu prezentarea ținutelor de zi și a continuat cu proba de originalitate.
   Concurenții au încercat să impresioneze juriul cu talentul lor. Unii au ales să cânte, alții au interpretat scurte scenete comice, momente de pantomimă și dans. Balul s-a încheiat cu prezentarea ținutelor de seară. Atât fetele cât și băieții au încercat să cucerească publicul prin eleganță și bun gust. În pauza dintre probe, cei mai talentați elevi ai Colegiului au prezentat scurte momente artistice.
   După o seară de neuitat pentru elevii acestei unități de învățământ membrii juriului au decis să acorde titlul de Miss și Mister elevilor Delia Predoiu și lui Andrei Cernat, care au obținut și premiul de popularitate.
   Pe locul III s-au situat bobocii Simona Nișcoveanu și Răzvan Tănase. Locul II a fost obținut de Oana Vlase și Andrei Tănăsache. Elevii au primit diplome și premii prin generozitatea sponsorilor, prezenți și ei alături de concurenți pentru a-i susține.
   Petrecerea elevilor a continuat la Club Extrem.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?