Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Târgul colecțiilor de toamnă-iarnă


   Este pentru prima data in acest sezon cand Kaufland gazduieste un numar de peste 40 de producatori romani ,veniti sa prezinte vrancenilor propriile colectii de toamna – iarna.

  Vor fii prezente la acest eveniment firme din peste 21 de judete ,ale caror influenta asupra propriilor colectii sunt specifice zonelor din care vin.
  
   Targul acopera o gama variata de articole incepand cu confectii dama (paltoane, costume, fuste, bluze, camasi, rochii), confectii barbati (costume, camasi, pantaloni), confectii tineret, confectii copii, incaltaminte dama si barbati, marochinarie, lenjerie intima, lenjerie de pat, blana, piele si accesorii.

   Vrancenii se pot intalnii cu producatorii de confectii din Iasi, Bacau, Pascani, Bucuresti, Brasov, Aiud, Constanta, Ploiesti, Braila, Craiova, Focsani, Piatra-Neamt; cu producatorii de incaltaminte din Vicovul de Sus-Suceava, Bucuresti, Timisoara, Ramnicul-Sarat, Husi, Targu-Mures, Piatra-Neamt, Bacau; cu producatorii de lenjerie din Ineu, Arad, Buzau si multe alte zone ale tarii.

   Vrancenii amatori de shopping pot negocia preturile articolelor dorite direct cu producatorii aflati la standuri.

   Targul este deschis de miercuri 07 noiembrie pana duminica 11 noiembrie,intre orele 10-20 (miercuri, joi, vineri si sambata) iar duminica intre orele 10-16.

INTRAREA ESTE LIBERA LA EXPOZITIE.
VA ASTEPTAM SA CERTIFICATI CALITATEA TUTUROR ARTICOLELOR PRODUSE IN ROMANIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?