Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Leonardo DiCaprio e din nou singur


   Actorul american Leonardo DiCaprio a făcut o schimbare majoră în viața sa. Recent actorul de la Holywood a suferit o modificare importantă pe plan personal. Leonardo DiCaprio este singur din nou. Actorul în vârstă de 37 de ani s-a despărțit de Erin Heatherton, unul din „îngerii” celebrei case Victoria’s Secret. Leonardo și Erin, în vârstă de 23 de ani, și Erin Heatherton au început să iasă împreună în decembrie anul trecut, la doar câteva luni după ce actorul s-a despărțit de actrița Blake Lively.
   Însă cei doi nu au reușit să sărbătorească primul lor an împreună, decizând recent să meargă pe drumuri separate. „S-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Nu s-au certat. Încă mai țin unul la altul foarte mult”, a declarat o sursă. Motivul despărțirii ar fi programul de lucru foarte aglomerat al fiecăruia dintre cei doi. „Fiecare este foarte ocupat. Au agende foarte încărcate”, a mai spus sursa citată.Se iubesc în continuare și se respectă foarte mult. Dar a fost momentul să meargă mai departe”, a mai spus sursa.
   Anul 2012 a fost unul extrem de solicitant pentru Leonardo DiCaprio, care a filmat pentru mai multe producții, respectiv „Marele Gatsby”, în Australia, „Django dezlănțuit/ Django Unchained”, în New Orleans, dar și pentru „Wolf of Wall Street”, în New York. Erin Heatherton este unul dintre multele modele cu care Leonardo DiCaprio a avut o relație.  Din 2001 până în 2005, actorul a avut o relație cu Gisele Bundchen, iar între 2006 și 2011 a fost implicat într-o relație cu modelul israelian Bar Refaeli.
Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?