Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Primele patru clasate, despărţite de…patru puncte


   Ultimele trei jocuri ale etapei a-XII-a din campionatul de minifotbal pentru amatori Vrancea, desfășurate luni, 22 octombrie, au consemnat victoriile favoritelor Sporting Roberbian (7-1 cu Amicii) și Dr.GSM&Global Proiect (4-0 cu Elvi Trans), dar și o surpriză, prin victoria echipei Green Team&Teomax (5-2 cu Flux&Promostore), ținând cont de locul ocupat în clasament de cele două formații înaintea jocului.
   Primele trei formații clasate după acest tur de campionat vor porni în play-off-ul competiției cu 3 puncte, locurile 4-6 cu 2 puncte, locurile 7-9 cu un punct, iar locul 10, ultimul care asigură prezența în fazele superioare, cu 0 puncte. Formațiile clasate pe locurile 11-18 vor participa în play-out. După jocurile din tur (din play-out), cele opt echipele vor fi împărțite în două grupe, acestora alăturându-se și locurile 9 și 10 din play-off (echipele clasate la sfârșitul celor 9 etape ale turului din play-off). Primele patru echipe din play-off, dar și finalistele din play-out vor fi premiate la sfârșitul campionatului.
   Câștigătoarea campionatului (la sfârșitul play-off-ului) va reprezenta județul Vrancea la Campionatul Național de minifotbal, iar locul secund va participa la turneul național al Cupei României, ambele evenimente organizate de Federația de minifotbal din România, în perioada iunie – iulie 2013.

Rezultatele ultimelor meciuri din etapa a XII-a:

Dr.GSM&Global Proiect – Elvi Trans  4 – 0 (3-0),
Sporting Roberbian – Amicii  7 – 1 (3-1),
Green Team&Teomax – Flux&Promostore  5 – 2 (0-0).
   În clasamentul golgeterilor conduce Ciprian Dumitriu (Sporting Roberbian) 30 g, urmat de Emil Burcăcel (Sporting Roberbian) 22g, Socol Ionuț (Dedeman) 22g și Răzvan Crăciun (Voința DEEP SERV) cu 19 g. Echipa Elvi Trans este prima echipă în clasamentul pentru trofeul fair-play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?